top of page

Følelser og håndtering af dem

 

Hypnoseterapi er en rigtig god terapiform til at komme i kontakt med dine følelser og arbejde med dem eller lære at 'håndtere' dem, hvis du bakser med dette.

Mange mennesker i dagens samfund kan have en tendens til at være meget i hovedet og til tider føle sig lettere dekoblet fra, hvad de egentlig føler eller mærker. Hypnoseterapi skaber et rigtig godt fundament for at arbejde med netop dette.

Måske du føler dig trist eller oplever at have svært ved at være med vrede eller andre følelser. Hypnoseterapien giver mulighed for at arbejde med dette på en nænsom måde, hvor du langsomt vil erfare, at du forstår dine følelser og reaktioner bedre og bedre kan være med dem.

Hypnose minder om EMDR-terapi

Udtalelser fra klienter

Kvindelig klient, 35 år

Jeg har prøvet forskellige terapiformer, nogen bedre end andre, men aldrig har jeg oplevet så store positive ændringer, som efter jeg prøvede hypnoterapi hos Josefine.

Kvindelig klient, 32 år

Min oplevelse hos Hypnoseterapi Kbh har været en af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv indenfor de sidste par år. (...) Jeg kan og vil varmt anbefale Josefine.

Mandlig klient, 35 år

Forløbet hos Hypnoseterapi Kbh har haft en meget positiv effekt. Det har været et trygt forum at snakke i og har givet mulighed for associationer og overvejelser, jeg ikke selv var kommet frem til.

bottom of page