top of page

Selvværd og grænser

Dit selvværd og din evne til at mærke og sætte grænser på en sund måde er vigtigt for din generelle trivsel, også i relationer

 

Ét er rationelt at vide, 'jeg er god nok, jeg er værdig, mine grænser er okay’. Noget andet er at stole på det og have en dyb, integreret følelse af det.

Gennem hypnoterapi arbejder vi med øge kontakten til dig selv, mærke og lytte til, hvad der sker inden i dig, bearbejde misforståede overbevisninger og generelt øge din følelse af omsorg for dig selv og dit værd.

Hypnose minder om EMDR-terapi

Udtalelser fra klienter

Kvindelig klient, 35 år

Jeg har prøvet forskellige terapiformer, nogen bedre end andre, men aldrig har jeg oplevet så store positive ændringer, som efter jeg prøvede hypnoterapi hos Josefine.

Kvindelig klient, 32 år

Min oplevelse hos Hypnoseterapi Kbh har været en af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv indenfor de sidste par år. (...) Jeg kan og vil varmt anbefale Josefine.

Mandlig klient, 35 år

Forløbet hos Hypnoseterapi Kbh har haft en meget positiv effekt. Det har været et trygt forum at snakke i og har givet mulighed for associationer og overvejelser, jeg ikke selv var kommet frem til.

bottom of page