top of page

Vaneændringer

Mange associerer hypnoterapi med at slippe dårlige vaner, og det er bestemt også noget af det, hypnoterapi kan hjælpe med.

Min tilgang til at arbejde med dårlige vaner afhænger af din specifikke situation. Måske skal dit system 'bare' aflære vanen. Måske vanen er dybere rodfæstet og hjælper dig til at undlade at mærke noget indeni dig, du egentlig vil have gavn af at få kontakt til.

 

Hvis sidstnævnte er tilfældet, arbejder vi med at møde det egentlige behov frem for at 'dulme' det eller aflede opmærksomheden fra det via vanen.

Hypnose minder om EMDR-terapi

Udtalelser fra klienter

Kvindelig klient, 35 år

Jeg har prøvet forskellige terapiformer, nogen bedre end andre, men aldrig har jeg oplevet så store positive ændringer, som efter jeg prøvede hypnoterapi hos Josefine.

Kvindelig klient, 32 år

Min oplevelse hos Hypnoseterapi Kbh har været en af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv indenfor de sidste par år. (...) Jeg kan og vil varmt anbefale Josefine.

Mandlig klient, 35 år

Forløbet hos Hypnoseterapi Kbh har haft en meget positiv effekt. Det har været et trygt forum at snakke i og har givet mulighed for associationer og overvejelser, jeg ikke selv var kommet frem til.

bottom of page