top of page

Allergier

 

 

Hypnoseterapi kan være virksomt i behandlingen af visse former for allergier, enten til at lindre eller helt behandle den givne allergi. Herunder pollenallergi. Dette underbygges af en række forskningsstudier.

Allergier kan komme af mange ting. Hvis du ønsker at prøve hypnoseterapi i forbindelse med lindre eller behandlinger af symptomer fra en allergi, anbefaler jeg altid, at du konsulterer din læge først, så du er sikker på, hvad der ligger til grund for dine gener, og om du har brug for lægelig eller medicinsk behandling.Tager du medicin for din allergi er dette særligt vigtigt. Allergier kan skabe alvorlige reaktioner, og det er derfor vigtigt, at din læge er indenover.

Pligttekst: Hypnoseterapi kan ikke gøre det ud for lægelig eller medicinsk behandling.

Hypnose minder om EMDR-terapi

Udtalelser fra klienter

Kvindelig klient, 35 år

Jeg har prøvet forskellige terapiformer, nogen bedre end andre, men aldrig har jeg oplevet så store positive ændringer, som efter jeg prøvede hypnoterapi hos Josefine.

Kvindelig klient, 32 år

Min oplevelse hos Biker Hypnoterapi har været en af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv indenfor de sidste par år. (...) Jeg kan og vil varmt anbefale Josefine hos Biker Hypnoterapi.

Mandlig klient, 35 år

Forløbet hos Biker Hypnoterapi har haft en meget positiv effekt. Det har været et trygt forum at snakke i og har givet mulighed for associationer og overvejelser, jeg ikke selv var kommet frem til.

bottom of page