top of page

Jeg møder dig der, hvor du er.

Veluddannet hypnoseterapeut og hypnotisør
Hypnoterapi mod angst og stress i København.

Miller & Rollnick 2009.

Den overordnede ”ånd” kan beskrives som samarbejdsorienteret, suggestiv og med respekt for patientens autonomi.

Uddannelse

Jeg er uddannet hypnoterapeut ved Hypnosehuset Vejle og sociolog ved Københavns universitet. Jeg holder mig løbende ajour inden for det hypnoterapeutiske felt. Pt. er jeg ved at videreuddanne mig ved A.E. College of Therapeutical Hypnosis.

 

Under mine studier i sociologi tog jeg kurser i psykologi, medicinsk antropologi og beskæftigede mig generelt med (mental) sundhed og sundhedsfremme.

Jeg har desuden arbejdet med mig selv i egenterapi og superviserende egenterapi.

Disse ting, kombineret med min uddannelse og fortsatte videreuddannelse i hypnoterapi, har givet mig et stærkt fundament for at hjælpe mennesker ved hjælp af hypnoterapi.

Tilgang og metode

Jeg bruger hypnose som bærende værktøj i terapien. Min tilgang bygger på en kombination af psykologiske og psykoterapeutiske metoder og teorier, herunder særligt gestalt terapi, NLP og kognitiv terapi.

Jeg gør en dyd ud af at skabe et trygt rum, hvor alle følelser er velkomne. Alle følelser - også dem, der kan føles ubehagelige - er der af en grund og rummer vigtige budskaber og beskeder. I det hypnoterapeutiske forløb, arbejder vi derfor med at undersøge, hvilke budskaber og beskeder disse følelser har, og hvad de prøver at sige til dig.

 

Når vi tillader os selv at rumme de følelser, der kommer op, uden at insistere på at forstå og forklare, kan det have en forløsende effekt samtidig med, at det kan skabe en større ro, tryghed og afklarethed.

 

Min tilgang er holistisk forstået på den både, at jeg arbejder ud fra, at krop og sind hænger uadskilleligt sammen og påvirker hinanden gensidigt.

 

Dette fokus kommer særligt til udtryk, når jeg arbejder med fysiske problematikker som migræne, funktionelle mavesmerter, allergier og bruxisme/kæbespændinger.

Psykoterapi, kognitiv terapi og gestaltterapi med hypnose i KBH

Mission

Min mission er, at du finder hjem til dig selv, genskaber kontakten til dine indre ressourcer og bliver fri af gammel bagage, der tynger dig. Altsammen for at du kan trives og føle dig rustet til at stå stærkt i livet.

Vi kan alle fare vild i livet og miste kontakten til os selv. Det kan komme til udtryk på forskellige måder. I terapien hos mig hjælper jeg dig med at genfinde kontakten til dig selv.

Du har ressourcerne til at mærke dig selv, stå op for dig selv og tro på dig selv. Ressourcerne til at rumme og møde livet med, hvad det bringer, på en måde hvor du er tro mod dig selv; dine ønsker, behov og grænser.

 

Gennem terapien guider jeg dig til at (gen)finde dig selv og dine indre ressourcer. Ofte kræver det, at vi på skånsom vis, arbejder med at bearbejde gamle oplevelser, uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger.

Hypnoterapien er særdeles effektiv til at gøre dette. Herunder til at installere nye, hensigtsmæssige overbevisninger, som vil skabe positive ringe i vandet og danne grundlag for, at du kan stå trygt i livet.

Dine tanker og overbevisninger om virkeligheden påvirker den måde, du oplever virkeligheden på. Derfor arbejder jeg med at få dine tanker og overbevisninger til at arbejde 'med' dig og ikke 'mod' dig.

Følg mig på Instagram
@hypnoseterapi-kbh

Veldokumenteret hypnoseterapi
bottom of page